Viduramžių renesanso Bushcrafto krepšio odinis dangtelis sulankstomas sunkiųjų įrankių maišelis su sutraukiamu raišteliu lauko stovyklavimo krepšiams

€9.70 €13.86

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Pattern Type - Solid
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis viduramžių diržo maišelis gali pasigirti puikiu meistriškumu ir yra derinamas su visokiais cosplay kostiumais. Tai tikrai padės jums išsiskirti, nes tinka LARP, fantazijos renginiams, renesanso cirkui, Helovino cosplay vakarėliams ir kasdieniam naudojimui. Dėl savo dizaino jis nenubrauks jūsų skrandžio.

Specifikacijos:

diržas

Ilgis: 190cm / 74.8 colių

Plotis: 3.8cm / 1.5 colių

Storis: 0.3cm / 0.12 colių

Svoris: 122 gramai

Kaušo krepšys

Svoris: 65g

Produkto dydis: 22 * 11 cm / 8.66 * 4.33 colių

Medžiaga: apnuoginta oda

Pakuočių sąrašas:

Viduramžių diržo maišelis*1

arba

Viduramžių diržo maišelis*1 + diržas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Pasirinkta medžiaga: Pasimėgaukite retro mada su šiuo aukštos kokybės odiniu viduramžių diržo maišeliu. Kruopštus meistriškumas sugrąžina vintažinę atmosferą į jūsų stilių, o patvari medžiaga užtikrina ilgalaikę eleganciją.

2.Cosplay aksesuaras: pakelkite bet kokią aprangą autentiškumu ir stiliumi, suderindami ją su šiuo viduramžių diržo maišeliu. Tai puikus aksesuaras cosplay kostiumams, tokiems kaip vikingų ar piratų marškiniai, cosplay apsiaustai, chalatai ir kt.

3. Suteikite savo kostiumui postūmį: Užpildykite savo viduramžių aprangą šiuo stilingu diržo maišeliu. Pridėkite savo ansambliui mielą ir vintažinį pojūtį ir būkite dėmesio centre. Puikiai tinka Helovinui, cosplay ar renesanso mugei.

4. Patogus dėvėjimas: Tiesiog suriškite minkštą odinį diržą mazgu, kad patogiai priglustumėte. Neturėdami diržo kilpų, nepatirsite jokio diskomforto ar įbrėžimo. Sureguliuokite elastingumą pagal juosmens dydį ir greitai jį uždėkite arba nuimkite, kad galėtumėte naudoti be rūpesčių.

5. Plačiai naudojamas: padarykite pareiškimą naudodami šį universalų viduramžių diržo maišelį, tinkantį LARP, fantazijos festivaliams, renesanso mugėms, Helovino vakarėliams ir kasdieniam naudojimui.Jo vintažinis dizainas suteikia žavesio ir elegancijos bet kokiai aprangai, todėl jis yra idealus aksesuaras daugumai progų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai