Teniso raketė Guminis žiedas Daugkartinio naudojimo teniso raketės sandarinimas Guminis žiedas Teniso raketė Silikoninis žiedas Teniso raketė Rankenos juostos Tenisas

€1.93 €2.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Tennis Racket Rubber Ring
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų teniso raketės sukibimo juosta ne tik suteikia jūsų žaidimui stilingumo, bet ir užtikrina tvirtą raketės rankenos apsaugą. Lengvai montuojama rankų klijais ar odine rankena, ši daugkartinio naudojimo juosta puikiai tinka tiek teniso, tiek stalo teniso raketėms.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Tennis Racket Rubber Ring

Medžiaga: silikonas

Funkcija: aukštos kokybės ir pigus fiksuotas žiedas, pakartotinis naudojimas, energijos taupymas ir aplinkos apsauga. Rankų klijai ir rankenos odos apdaila gali ne tik pataisyti, bet ir atlikti gražų vaidmenį.

Dydis: Skersmuo (apytiksliai) 2.5cm / 0.98 colių

Aukštas (apytiksliai)2cm / 0.79 colių

Storis (apytiksliai)0.2cm / 0.08 colių

Svoris: apie 2.5g / vnt

Pakuočių sąrašas:

1 * Teniso raketės guminis žiedas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva įdiegti: tiesiog slyskite jį per teniso raketės rankenos galą ir pritvirtinkite rankiniais klijais arba odine rankena. Nereikia sudėtingų įrankių ar profesinių įgūdžių. Mėgaukitės patogiu ir praktišku sukibimu per kelias minutes.

2. Siūlo ilgalaikę apsaugą: Mūsų teniso raketės rankenos juostoje esantis sandarinimo guminis žiedas užtikrina, kad jūsų raketės rankena būtų apsaugota nuo kritimo ar sudužimo. Ši juosta, siūlanti ilgalaikę apsaugą, efektyviai prailgina jūsų teniso raketės tarnavimo laiką.

3. Įvairios spalvos: Ši teniso raketės sukibimo juosta yra suderinama su bet kokia teniso rakete ar rankų geliu ir suteikia mados jausmą sportuojant. Jis būna įvairių spalvų, kurios yra gražios ir dosnios, o ant rankos jaučiasi minkštas ir lygus.Jums patiks šios sukibimo juostos išvaizda ir pojūtis.

4. Patikima medžiaga: Naudojant puikią medžiagą, pvz., Bekvapį ir daugkartinio naudojimo silikagelį, mūsų ekologiškas sprendimas padeda taupyti išteklius ir sumažinti taršą. Atnaujinkite į geresnę, tvarią sukibimo juostą jau šiandien!

5. Plačiai paplitęs naudojimas: Pagerinkite sukibimą ir patirkite didžiausią komfortą įvairiose sporto šakose. Šis įvyniojimas nėra išskirtinis teniso raketėms, bet taip pat tinka badmintonui, stalo tenisui ir kt. Pagerinkite savo rezultatus su šiuo universaliu ir praktišku sporto priedu. Platus pritaikymo spektras.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai