3 sluoksniai Žvejybos nekabinamas kilimėlis Daugiafunkcinis sulankstomas karpių nusileidimo kilimėlis su masalo adata Žuvų apsaugos kempinė Lauko tiekimas

€9.84 €14.05

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Polyester Fiber+Pearl Cotton
  • Brand Name - JOCESTYLE
  • Magnet Fishing - no
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

3 sluoksniai Karpių nusileidimo kilimėlis Daugiafunkcis žuvų apsaugos kempinės padas Geltona masalo adata Patogus kvėpuoti lauko reikmenims

Savybė:

1. Nukreipimo padas: Užtikrinkite žuvų priežiūrą. Žvejybos atsiejimo aikštelėje yra erdvi trinkelių zona, kad būtų užtikrintas jūsų laimikio saugumas ir apsauga. Jame yra keturios žuvų masalo adatos.

2. Trigubas dizainas: Dėl kompaktiško apsauginio padėklo dizaino žvejybos pagalvėlė gali būti tris kartus sulankstyta, o tai patogu laikyti ir transportuoti.

3. Sulankstomas diržas: Tolesnėms transportavimo priemonėms nešiojamame karpių kilimėlyje yra vienas sulankstomas diržas, kurį galima lengvai uždėti ant vartotojo peties.

4. Pakankamai vietos: Žvejybai naudojamas apsauginis kilimėlis yra apie 81 cm (31 colio) ilgio ir 35 cm (13,7 colio) pločio, todėl žvejybai yra pakankamai vietos.

5. Pasitenkinimo garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimą, kad užtikrintume jums malonią apsipirkimo patirtį. Jei turite kokių nors problemų, užklausų ar jums reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su mumis tiesiogiai.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

Produkto medžiaga:

Padas: paviršinė poliesterio medžiaga (ne visiškai atspari vandeniui), kurios sudėtyje yra perlinės medvilnės

Dydis: Apie 80x35x1cm / 31.49x13.77x0.39inch

Žuvų masalo adata: ABS + didelio anglies plieno medžiaga

Produkto spalva: Žalia + geltona

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

1 x Pagalvėlė

4 x Masalo adata

Visi atsiliepimai

Susiję produktai