Vaivorykštė Įžiebkite keramikinį nykštuką Beveidis Šviesos Rudolfo lėlės papuošalai Kalėdų elfo nykštuko statulos Lempos nykštukinės skulptūros

€12.58 €25.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Electronic - no
  • Origin - Mainland China
  • Type of Wholesale - Yes(>50 Pcs)
  • Set Type - no
  • Model Number - Ceramic Gnome Christmas Tree
  • Packing - No Gift Box

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Belaidis ir patogus: Ši keraminė nykštukinė eglutė maitinama 3AA baterijomis (nepridedama), todėl galite lengvai ja naudotis be jokių laidų ar kištukų. Taip pat galite perkelti jį į bet kurią norimą vietą dėl lengvo ir kompaktiško dizaino. Tiesiog įjunkite apatinį jungiklį ir mėgaukitės šventine atmosfera. 2. Lengva įdėti: Keraminė nykštuko eglutė puikiai tinka tiems, kurie nori sutaupyti vietos. Turėdamas 2.95 colio pagrindą ir stovėdamas 6.3 colio aukščio, jis gali tilpti bet kurioje erdvėje, neužimdamas per daug vietos. Be to, pagrindas užtikrina stabilų išdėstymą, kad ekranas būtų be rūpesčių. 3. Kūrybinis Kalėdų posūkis: įneškite atostogų sezono žavesio į savo namus su šia žavia keramikine nykštuko eglute. Derinant mylimus kalėdinius nykštukus su eglutės dizainu, tai puikus jūsų sezoninio dekoro priedas.Su įmantriomis detalėmis ir puikiu meistriškumu tai yra apgalvota ir kūrybinga dovana artimiesiems. 4. Platus pritaikymo spektras: Pakelkite savo šventinį dekorą su šia keramikine nykštuko eglute. Jo šviesos akimirksniu sukuria jaukią atmosferą, todėl jis puikiai papildo jūsų valgomojo stalą, šeimos kambarį ar mokyklą. Pasiruoškite įsimintinoms šventėms. 5. Tobula dovanos idėja: Ši keraminė nykštukinė eglutė yra puiki gimtadienio dovana jūsų draugams, šeimos nariams ar kolegoms, kurie mėgsta Christmas.It yra mielas ir šventiškas būdas suteikti žavesio ir džiaugsmo bet kuriai erdvei.

Aprašymas:

Pridėkite šiek tiek įnoringo žavesio savo Kalėdų dekorui naudodami mūsų baterijomis maitinamą eglutės nykštuką. Dėl stabilios padėties jis puikiai papildo jūsų kūrybines kalėdines dekoracijas. Tai taip pat unikali dovana mokyklai ar gimtadieniams.

Specifikacija: 1. Pavadinimas: Ceramic Gnome Kalėdų eglutė 2. Medžiaga: keramika 3. Dydis: (apytiksliai)16cm / 6.3 colių 4. Svoris: (apie)400g

Pakuočių sąrašas: Keraminė Gnome Kalėdų eglutė x 1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū! 2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai