Automobilio įlenkimų taisymo įrankis Transporto priemonės kėbulo siurbtuko skydo čiulptuko valiklis Įrankių pakėlimo įrankiai Automobilių dantų traukiklis Dažų priežiūra

€16.52 €33.04

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Car Repairing Suction Cup
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Dantų šalinimo įrankis: lengvai pritvirtinkite mažus įlenkimus ant automobilio ar kitų paviršių naudodami šį rankinio siurblio vakuuminį siurbtuką. Tiesiog padėkite siurbtuką ant įdubimo, siurbkite rankeną, kol ji tvirtai prilips, ir švelniai ištraukite.

2. Išskirtinė apkrova: Naudojant galingą rankinio siurblio vakuuminį siurbimo puodelį, šis produktas užtikrina neprilygstamą sukibimą su lygiais, neporėtais paviršiais.

3. Atsparumas dilimui: Šis rankinio siurblio vakuuminis siurbtukas pasižymi išskirtine alyva, atsparumu aukštai ir žemai temperatūrai bei atsparumu dilimui dėl storos, patvarios guminės medžiagos, užtikrinančios ilgalaikį veikimą ir patikimumą.

4. Lengvas valdymas: pakelkite daiktus per kelias sekundes, tvirtai prispausdami siurbtuką Montavimo vakuuminis siurbtukas ant jo paviršiaus, reguliuodami rankeną stovėti tiesiai.

5. Plačiai taikoma: naudokite jį kaip automobilio bagažo lentynų, mobiliųjų telefonų kamerų, automobilio įlenkimų taisymo įrankių ir kt. laikiklį. Jis taip pat veikia ant įvairių lygių paviršių, tokių kaip stalviršiai, stiklas ir metalas

Patirkite itin tvirtą sukibimą su mūsų rankiniu siurblio stikliniu čiulptuku! Pagamintas iš dilimui atsparių medžiagų, šis vakuuminis siurbtukas užtikrina patikimą sukibimą. Tiesiog paspauskite siurbtuką žemyn ir naudokite jį ant bet kokio lygaus paviršiaus. Puikiai tinka naudoti ant automobilių bagažo lentynų!

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Automobilių įlenkimų taisytojas, sunkiasvorių daiktų vairuotojas

Vieno nagų taisytojo:

2. Pagrindinė medžiaga: aliuminio lydinys

3. Siurbtuko medžiaga: natūralus kaučiukas

4. Horizontali siurbimo galia: 75kg

5. Vertikali siurbimo galia: 55kg

6. Siurbtuko skersmuo: 12.3cm / 4.84 colių

7. Grynasis svoris: 430g

Active doubl e claw repairer:

1. Horizontali siurbimo galia: 160kg

2. Vertikali siurbimo galia: 140kg

3. Siurbtuko skersmuo: (apytiksliai)14.5cm/5.71 colių

4. Grynasis kiekis: 1300g

Sąrašas:

1 x Rankinio siurblio vakuuminis siurbtukas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai