Metalo poliravimo pasta Metalo lakas Greitas pašalinimas Poliravimo junginys Valymui Blizgesys Apsauginis metalinis lako vamzdis

€7.90 €15.80

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Volume - 90ml
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Dėl labai efektyvios formulės šios poliravimo pastos siūlo pilną sprendimą valyti, blizginti ir apsaugoti jūsų metalinius daiktus.

Funkcijos:

1. Poliravimo pasta daro jūsų daiktus smulkesnius, rafinuotesnius ir ryškesnius, kuo labiau juos poliruosite.

2. Metalo poliravimo pasta gali būti naudojama galingam ir greitam poliravimui ir rūdžių, lipnių klijų, geltonosios dėmės ir tamsių dėmių pašalinimui.

3. Poliravimo pasta gali būti naudojama vertybių, įskaitant aukso ir sidabro papuošalus, priežiūrai.

Specifikacijos:

Talpa: 90ml

Pakuočių sąrašas:

Metalo poliravimo pasta*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Ilgalaikė apsauginė danga】: Poliravimo pasta daro jūsų daiktus smulkesnius, rafinuotesnius ir ryškesnius, kuo labiau juos poliruojate. Poliravimo pasta suteikia ilgalaikę dangą.

2.【Švarus ir blizgus】: Šios poliravimo pastos siūlo pilną metalinių daiktų valymo, blizginimo ir apsaugos sprendimą. Poliravimo pasta yra neabrazyvinė ir visiškai saugi visiems metalo gaminiams.

3.【Patogu naudoti】: Metalo poliravimo pasta gali būti naudojama daugelyje scenų. Naudokite šį metalinį laką, kad akimirksniu pašalintumėte dėmes, rūdis ir oksidaciją nuo metalinių paviršių.

4.【Priežiūros funkcija】: Poliravimo pasta gali būti naudojama vertybių, įskaitant aukso ir sidabro papuošalus, rankdarbių papuošalus, laikrodžius, prabangias krepšių sagtis ir kt., Priežiūrai.

5.【Kaip naudoti】: Pirmiausia naudokite stiprią poliravimo pastą, o tada smulkų blizgantį laką. Šis derinys veikia geriau.Poliravimo pasta yra 3 stilių, kuriuos galite įsigyti kartu arba atskirai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai