Mažas kalendorius Mėnesinis sieninis kalendorius Stalo kalendorius su atostogų informacija ir atverčiamu dizainu staliniams kompiuteriams mokyklos studijų kambarys

€6.94 €12.61

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis stalo kalendorius pasižymi unikaliu dizainu ir kampų apsauga, užtikrinančia ilgaamžiškumą. Patogus planavimui, jis užima mažai vietos ir turi platų pritaikymo spektrą bet kuriame darbe. Palaikykite tvarką stilingai.

Produkto svoris: (apytiksliai)270g

Produkto dydis: (apytiksliai) 20 * 16.5 * 8cm / 7.87 * 6.5 * 3.15 colių

Produkto medžiaga: Popierius

Pakuočių sąrašas:

1* 2024 m. kalendoriaus spiralinis įrišimas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stilingas ir gražus: užsikabinkite už šio 2024 m. kalendoriaus retro žavesio stilingu ir gražiu atverčiamu dizainu. Šis kalendorius, pasižymintis unikaliu ir akį traukiančiu dizainu, suteikia jūsų darbui ar gyvenamajai erdvei asmeniškumo.

2.Patvari apsauga: 2024 m. kalendorius užtikrina neprilygstamą patvarumą dėl tvirto kampo apsaugos dizaino, kuris apsaugo nuo garbanojimo ar plyšimo. Storas popierius užtikrina, kad rašalas neprasiskverbtų, o perforuoti puslapiai leidžia lengvai rodyti tvirtą galinę plokštumą.

3. Patogios pastabos: Šiame 2024 m. kalendoriuje yra mažos etiketės, kurias galite naudoti svarbioms datoms, įvykiams ar priminimams pažymėti. Taip pat galite rašyti pastabas erdviuose mėnesiniuose tinkleliuose, kuriuose yra atostogų informacija.

4. Lauko organizatorius: lengvai sekite svarbias datas naudodami šio 2024 m. kalendoriaus nešiojamąjį dizainą. Dėl kompaktiško dydžio jis yra be rūpesčių papildantis jūsų krepšį ir lengvai laikomas.

5. Platus programų pasirinkimas: Patobulinkite savo planavimo žaidimą naudodami šį 2024 m. kalendorių, sukurtą taip, kad sklandžiai tilptų įvairiose aplinkose, pvz., mokykloje, studijų kambaryje, darbalaukyje namuose ar automobilyje.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai