Hood Prop Rod Automobilinis gaubto atraminis strypas Reguliuojami automobilių priedai Teleskopinis gaubto atraminis strypas spintelės laikymo dėžutės kelionei

€4.87 €6.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Užtikrinkite savo saugumą remonto metu naudodami mūsų teleskopinį ir reguliuojamą automobilio gaubto atraminį strypą. Laikykite duris patogiai atidarytas! Jo patvari konstrukcija atspari deformacijai ir pažeidimams, todėl ją lengva įdiegti.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Reguliuojamas ilgis:

Mažiausias (apytiksliai)45cm / 17.72 colių

Maksimalus (apytiksliai)75cm / 29.53 colių

Taikoma: visų markių automobiliai ir sunkvežimiai.

Svoris: 710g

Pakuočių sąrašas:

Gartraukio atraminis strypas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulintas efektyvumas: Naudodami šį gaubto atraminį strypą galite padėti stabilizuoti variklio dangtį ir padaryti remontą ar priežiūrą saugesnę ir patogesnę. Nebereikia jaudintis, kad gaubtas nukris ar trukdys. Šį gaubto atraminį strypą lengva naudoti ir laikyti, jis gali tikti daugumai transporto priemonių.

2.Patogus sprendimas: nereikia papildomos atramos ar fiksavimo: šis gaubto atraminis strypas taupo laiką atliekant plaktuko, traukimo, šlifavimo ar dažymo užduotis, išlaikant atidarytas duris.

3. Reguliuojamas patogumas: Šis universalus gaubto atraminis strypas prisitaiko prie įvairių formų ir dydžių durų ir gaubtų. Jo teleskopinis ir reguliuojamas dizainas leidžia pritaikyti jo ilgį nuo 45 cm iki 75 cm, todėl galite lengvai rasti tobulą padėtį savo darbui.

4. Patikima medžiaga: nėra lengvai deformuojama ar pažeista. Šis gaubto atraminis strypas pagamintas iš didelio stiprumo metalinių medžiagų, kurios gali atlaikyti sunkias apkrovas ir atšiaurias sąlygas. Jis yra patvarus ir patikimas, lengvai nesulenks ir nesulūžtų.

5. Lengvas montavimas: nereikia įrankių ar varžtų. Tiesiog užspauskite galus tarp automobilio durelių ar gaubto. Šį gaubto atraminį strypą galima lengvai sumontuoti arba nuimti, kad būtų patogu ir be rūpesčių surinkti per kelias sekundes.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai