Didelės talpos trintukai Kanceliarinės prekės Mokyklos liniuotė Madingas nešiojamas dilimui atsparus rašiklis 2 skyrių pieštuko dėklas Užtrauktuko užtrauktukas

€3.89 €5.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Age - >8 YEARS OLD
  • Type - Pencil Bag
  • Model Number - None
  • Material - Fabric
  • Brand Name - Hinmay
  • Use - Schools & Offices
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

【Erdvus dizainas】Pieštukų dėklas suprojektuotas didelės talpos, kad tilptų platus kanceliarinių prekių asortimentas. Jame yra pakankamai vietos rašikliams, pieštukams, trintukams, žymekliams, liniuotėms ir kitiems būtiniausiems mokykliniams reikmenims laikyti.

【2 užtrauktukų skyriai】Pieštuko dėkle yra du užtrauktukais užsegami skyriai, leidžiantys efektyviai organizuoti skirtingus daiktus. Galite atskirti rašiklius ir pieštukus nuo kitų priedų arba suskirstyti juos į kategorijas pagal savo pageidavimus.

【Patvari konstrukcija】Pagamintas iš kokybiškų medžiagų, šis pieštuko dėklas sukurtas taip, kad atlaikytų kasdienį naudojimą ir tarnautų visus mokslo metus. Nesvarbu, ar esate studentas, paauglys ar suaugęs, šis pieštuko dėklas tinka bet kokio amžiaus asmenims.

【Lengvas nešiojamumas】Pieštuko dėklas yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis.Jis gali patogiai tilpti į kuprines, rankines ar dar didesnes kišenes.

【Plačiai naudojamas】Pieštuko dėklas gali būti naudojamas mažiems priedams, makiažo šepetėliams ar elektroniniams kabeliams laikyti, todėl tai yra universalus laikymo sprendimas įvairiems poreikiams.

Specifikacijos:

Medžiaga: Oksfordas

Spalva: smėlio spalvos

Dydis (apytiksliai): (L x W x H) 21 x 6.5 x 10.5cm / 8.27 x 2.55 x 4.13inch

Komplekte yra:

1 PC x pieštuko dėklas

Nata:

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai