T8WC daugiafunkcinės rankovės, universalus nešiojimo dėklas, puikiai tinkantis kelionėms ir pasirodymams

€36.79 €91.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - NoEnName_Null
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite savo įrangą tvarkingą ir saugią naudodami šį erdvų laikymo krepšį. Jis skirtas sutalpinti iki 27x14inch dydžio pagrindinį kompiuterį, taip pat atskirus ausinių skyrius, 17 colių ar mažesnį nešiojamąjį kompiuterį ir įvairius priedus.

Pagamintas iš patvaraus poliesterio audinio, šis krepšys užtikrina ilgalaikį naudojimą. Jo patvari konstrukcija užtikrina patikimumą transportavimo ir sandėliavimo metu.

Šis laikymo krepšys, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims, puikiai tinka muzikos entuziastams, norintiems išlikti organizuotiems. Nesvarbu, ar esate profesionalas, ar mėgėjas, šis krepšys patenkins visus jūsų laikymo poreikius.

Pasiimkite savo įrankius su savimi, kad ir kur eitumėte, naudodami šį universalų laikymo krepšį. Nesvarbu, ar koncertuojate, rengiate vakarėlį ar treniruojatės savo studijoje, šis krepšys leidžia patogiai ir patogiai nešiotis įrangą.

Dėl aptakaus dizaino ir daug vietos daiktams laikyti šis krepšys yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas. Išsiskirkite iš minios ir pademonstruokite savo aistrą su šiuo privalomu aksesuaru.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Dydis: apie 695x365mm / 27x14inch

Komplektą sudaro:

1xStilingas nešiojimo krepšys

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai