80 Set Golden-Plateed Speaker Spikes, Speaker Stands CD Audio Subwoofer Stiprintuvas Patefono izoliavimo kojos

€129.85 €231.87

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Shell
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

80 Rinkinys Paauksuotų garsiakalbių šuoliai, garsiakalbių stovai CD garso žemų dažnių garsiakalbio stiprintuvas Patefono izoliavimo kojos

Šie gerai sukurti ir patrauklūs maži įrenginiai yra naudingi įvairioms reikmėms. Dedami po smaigaliais, kuriuos galima montuoti prie ant grindų stovinčių garsiakalbių, jie gali apsaugoti kietmedžio ar plytelių grindis nuo subraižymo ir pažeidimo, tuo pačiu leisdami smaigaliams atsieti garsiakalbių spintelę nuo grindų, pagerindami bendrą garso kokybę.

Specialiai sukurtos kiliminėms grindims, kur prasiskverbdamos į kilimo pynimą ir pasiekdamos faneros pagrindą, smaigaliai taip pat prisideda prie geresnės garso kokybės ant kitų paviršių, nes bet koks spintelės rezonansas "jaudina" grindis ir sukuria "bumo" garsą.

Funkcija: Naudojant izoliacijos šuolius, sustabdomas akustinis grįžtamasis ryšys iš garsiakalbių.Galima įdiegti šuolius, kad atskirtumėte grotuvus, stiprintuvą ar kitus garso komponentus nuo vibracijos. Tonai bus labiau sutelkti. Ir mažiau triukšmo.

Taikymas: Nustatykite smaigalius po įranga . Grąžto nereikia. Nerekomenduojama naudoti lipnios medžiagos, nes ji gali turėti įtakos izoliaciniam poveikiui. Prisukite, kad sureguliuotumėte smaigalius, įsitikinkite, kad geriau susisiekėte. Žalvario medžiaga žada didelį savitąjį svorį (tankį)

Produkto skersmuo: 28 mm

Spalva: auksinė

Medžiaga: varis

Pakuote sudaro:

80 x garsiakalbių šuoliai

80 x bazė

160 x lipdukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai