Blizgančios žvaigždės nagų dailės lipdukai 3D Itin ploni žvaigždžių lipdukai "Pasidaryk pats" manikiūro nagų klijų dekoravimo mergina Amatų reikmenų dovana

€0.27 €0.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Sticker & Decal
  • Number of Pieces - COMBO

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Blizgančios žvaigždės nagų dailės lipdukai 3D Itin ploni žvaigždžių lipdukai "Pasidaryk pats" manikiūro nagų klijų dekoravimas Merginos amatų reikmenų dovana

Ekologiškos medžiagos: Mūsų nagų dailės lipdukai yra pagaminti iš saugių ir ekologiškų medžiagų, užtikrinant, kad jie tinka visų tipų odai.

Universalus naudojimas: Puikiai tinka tiek namų naudojimui, tiek profesionaliems nagų salonams, šie nagų lipdukai puikiai tinka kuriant gražias nagų ir nagų dekoracijas.

Saldus stilius: Gausite 2 žavingus žvaigždžių rašto nagų lipdukus, suteikiančius jūsų nagų dailei žavesio.

Ilgalaikis: tinkamai užtepus ir apsaugant viršutiniu sluoksniu, mūsų nagų dailės lipdukai gali tarnauti ilgai, išlaikydami blizgančią išvaizdą.

"Pasidaryk pats" veikla: Mėgaukitės kokybišku laiku su šeima ar draugais, užsiimdami "pasidaryk pats" nagų daile, naudodami mūsų unikalius ir akį traukiančius nagų lipdukus.

Aprašymas:

Pristatome mūsų nagų dailės lipdukus, puikų aksesuarą jūsų nagų ir nagų dekoravimui! Kiekvienoje pakuotėje yra 2 mieli ir saldūs žvaigždės rašto nagų lipdukai, kurie tikrai suteiks jūsų nagams žavesio. Pagaminti iš ekologiškų medžiagų, šie lipdukai yra saugūs naudoti ir tinka visų tipų odai.

Šie gražūs 3D holografiniai nagų lipdukai yra skirti nagų dailės dekoravimui ir gali tarnauti ilgai, išlaikant blizgią apdailą. Norėdami užtikrinti jų ilgaamžiškumą, tiesiog tepkite juos teisingai ir apsvarstykite galimybę pridėti viršutinį sluoksnį, kad gautumėte papildomą apsaugą.

Šie nagų lipdukai ne tik puikiai tinka naudoti namuose, bet ir puikiai tinka nagų salonams. Jie siūlo įdomų ir kūrybingą būdą sukurti savo unikalų nagų dailę.Surinkite savo šeimą ar draugus į "pasidaryk pats" nagų dailės seansą šeimos susibūrimų ar susitikimų metu ir mėgaukitės savo blizgių ir unikalių nagų kūrimo procesu.

Su mūsų nagų dailės lipdukais galite lengvai paversti savo nagus nuostabiais meno kūriniais. Gaukite savo šiandien ir leiskite savo kūrybiškumui spindėti!

Prekės pavadinimas: Nagų dailės lipdukai

Medžiaga: plastikas

Stilius: Saldus

Raštas: drugelis

Taikomi žmonės: moterys

Savybės: lipnus, saldus stilius, itin plonas

Informacija apie dydį:

LxW: 8cm x 10.5cm / 3.15" x 4.13" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x Nagų dailės lipdukai

Visi atsiliepimai

Susiję produktai