2 vnt Beisbolo lazdos laikiklis Akrilinis beisbolo lazda Tvirtas sieninis laikiklis Nagų sienos štampavimo vitrina Atminimo lentyna ir kolekcionuojama

€1.69 €4.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Applicable People - Male
  • Model Number - baseball bat wall mount
  • Use - Exercise Baseball
  • Type - Other
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2 vnt Beisbolo lazdos laikiklis Akrilo beisbolo lazda Tvirtas sieninis laikiklis Nagų sienos štampavimo vitrina atminimo įamžinimui ir kolekcionavimui

Ženkleliai: 1.Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš tvirtos akrilo medžiagos. Kamuolio stovas yra puikus būdas parodyti futbolą ir atrodyti profesionaliai. Pasirinkite savo kamuolio našumo palaikymą.

2. Sutaupykite vietos: rodykite beisbolo lazdą arba softbolo lazdą vertikaliai, o viršuje laikykite beisbolą. Laikykite ir sutvarkykite savo šikšnosparnį ir rutulį kartu, kad jie būtų rodomi ant sienos. Sutaupykite vietos ir kaip namų, kambario ar beisbolo rūbinės puošmeną.

3. Paprasta įdiegti: beisbolo lazdų sieninis laikiklis yra lengvas ir lengvai montuojamas. Norėdami sumontuoti stelažą, nustatykite stovo vietą, išlyginkite strypo stelažą ir pažymėkite tvirtinimo angas, sumontuokite ir priveržkite visus varžtus atsuktuvu.

4.Platus pritaikymo spektras: Sieniniai šikšnosparnių stelažai tinka daugeliui dekoravimo stilių ir vietų, tokių kaip žaidimų kambariai, restoranai, barai, klubai, biliardo kambariai, garažai ir pan.

5.Top Klientų aptarnavimas: jei turite kokių nors problemų su savo produktu. Nedvejodami susisiekite su mumis, mes jums pasiūlysime pakaitinį produktą. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.

Aprašymas:

Šis sieninis šikšnosparnių stovas pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos. Jis yra juodas, patvarus, antikorozinis ir storas. Elegantiškas ir stilingas dizainas su blizgančia apdaila. Rodykite beisbolo lazdą arba softbolo lazdą vertikaliai, o viršuje laikykite beisbolą. Laikykite ir sutvarkykite savo šikšnosparnį ir rutulį kartu, kad jie būtų rodomi ant sienos. Sutaupykite vietos ir kaip namų, kambario ar beisbolo rūbinės puošmeną.

Specifikacijos:

Pavadinimas:Baseball Bat Wall Mount

Medžiaga: akrilas

Storis: 4mm

Dydis apie: apie 7*5.3*7cm/2.75*2.08*2.75in

Pakuotės dydis apie: 9.5 * 9.3 * 5.3cm

Svoris: apie 80g 2 vnt., Apie 100g su pakuote

Pakuočių sąrašas:

2 šikšnosparnių

lentynos 4 varžtai

4 išsiplėtimo vamzdžiai

Nata:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai