Antiblokavimo atgalinio srauto prevencija Kanalizacijos grindų kanalizacija vonios virtuvei

€5.40 €10.79

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Floor Drain Method - Gravity Flushing
  • Size - Others
  • Material - Stainless Steel
  • Application - BASIN
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Atsisveikinkite su foulodors su mūsų kokybiškais kanalizacijos kvapų kamščiais! Pagamintas iš patvarios medžiagos, jis naudojamas tiek virtuvės, tiek vonios kanalizacijai ir neleidžia nemaloniems kvapams pabėgti.

Mūsų kanalizacijos kvapų kamščiai turi atgalinio srauto apsaugos priemonę, kuri apsaugo vabzdžius ir įlanką. Turint standartinius 50 mm ir tarptautinius 75 mm dydžius, jį paprasta sumontuoti ir pritvirtinti daugumai pipes.it jis turi didelę drenažo talpą ir nesikaupia vandens bei nesukelia atgalinio srauto.

Tinka namų savininkams, nuomininkams ir visiems, norintiems, kad jų virtuvė ar vonios kambarys kvepėtų gaiviai. Tai taip pat puikiai tinka nuomotojams ir nekilnojamojo turto valdytojams, kuriems reikia sau leisti ir efektyviai spręsti įprastas drenažo problemas.

Įdėkite mūsų kanalizacijos kvapų kamščius į bet kurią kriauklę, dušą ar vonią, kad išvengtumėte nemalonių kvapų plitimo.Puikiai tinka užimtoms virtuvėms ir vonios kambariams, užtikrina higienišką ir patogią aplinką jums ir jūsų šeimai.

Neleiskite, kad nešvarumai sugadintų jūsų dieną - pasitikėkite mūsų kanalizacijos kvapų kamščiais, kad jūsų kanalizacija būtų šviežia. Nesvarbu, ar plaunate indus, ar išsimaudote atpalaiduojančioje vonioje, nusipelnėte malonios ir bekvapės patirties. Užsisakykite dabar ir mėgaukitės švaresnių ir sveikesnių namų privalumais!

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Komplektą sudaro:

1xShower kanalizacija

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai