Automobilių padangų grandinės Žieminių žieminių padangų grandinės VISUREIGIAMS Neslystančios žieminių padangų grandinės Visureigių automobilių padangų grandinės Universalios kelionės saugiai sniege

€7.46 €14.92

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Item Type - Snow Chains

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Su patogia sagtimi ir galimybe apsaugoti jūsų ratų išvaizdą, šios tvirtos grandinės puikiai tinka keliauti per sniegą, purvą, laipiojimą uolomis ir ledą.

Produkto spalva: juoda

Produkto dydis: apie 37,5 * 7 cm |13,97 * 2,75 colio

Produkto medžiaga: TPU + poliuretanas + plieniniai nagai

Produkto grynasis svoris: apie 335G

Tinkami modeliai: Tinka daugumai modelių

Produkto savybės: Purvo kelias, Ledo kelias, Sniegas

Produktų sąrašas:

Automobilių padangų apsaugos nuo slydimo grandinė*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Tvirta tekstūra: Šios sniego grandinės, aprūpintos aukštos kokybės TPU, poliuretanu ir plieninėmis nagų medžiagomis, gali pasigirti galinga konstrukcija, kuri yra tvirta, tvirta ir labai atspari.

2. Patobulintas stabilumas: Užtikrinkite patikimą savo transporto priemonės valdymą ant sniego ir ledo naudodami šias automobilio padangų grandines. Jų puiki trauka apsaugo nuo slydimo, užtikrina stabilų valdymą ir gerą sukibimą bet kurioje vietovėje.

3.Praktinė sagčių sistema: Automobilių padangų grandinių montavimas sniegui yra pasivaikščiojimas parke dėl praktiškos sagčių sistemos. Su pavarų tipo priveržimo sagtimi ir patogia sagtimi greitai išvažiuosite į kelią.

4. Ratų apsauga: Šios automobilių padangų grandinės sniegui yra skirtos apsaugoti jūsų ratų išvaizdą ir apsaugoti padangas nuo pažeidimų. Juos lengva sumontuoti ir nuimti ir jie nekenkia jūsų padangoms ir ratams.

5. Adaptyvios padangų grandinės: patirkite patobulintą valdymą ir stabilumą bet kurioje vietovėje naudodami šias padangų grandines, kurios tinka daugumai automobilių, visureigių ir lengvųjų sunkvežimių. Puikiai tinka kelionėms, sniegui, purvui, laipiojimui uolomis, ledui ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai