putų plovimo skystis 3.2oz automatinio plovimo putų neutrali formulė didelės koncentracijos automobilių šampūnas langų vandens dėmėms pašalinti

€5.51 €6.89

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Car Wash Shampoo
  • Origin - Mainland China
  • Item Volume - clean

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lengva naudoti ir su plačiu pritaikymo spektru, tai puikus pasirinkimas bet kuriam automobilių entuziastui, norintiam, kad jų transporto priemonė atrodytų geriausiai.

Produkto grynasis kiekis: 95ml/3.2oz

Produkto tinkamumo laikas: 3 metai

Produkto funkcijos: valymas, priežiūra, poliravimas

Produktų sąrašas:

1vnt x automobilių plovimo šampūnas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puikus valymas: efektyviai pašalinkite nešvarumus, paukščių išmatas, užsispyrusį asfaltą ir dar daugiau naudodami galingą putojančio automobilių plovimo šampūno formulę. Jo sodrios ir subtilios putos giliai įsiskverbia, kad pašalintų nešvarumus.

2.Apsauginė danga: Mūsų putojantis automobilių plovimo šampūnas skirtas apsaugoti jūsų automobilio dažus nuo pažeidimų. Jis sudaro ilgaamžę dangą, kuri išsaugo blizgesį ir spalvą, užtikrindama lengvą priežiūrą.

3. Atkurkite automobilio blizgesį: Mūsų putojantis automobilių plovimo šampūnas padeda išlaikyti automobilio blizgesį ir pasiekti gerą poliravimo efektą.Atsisveikinkite su senąja išvaizda ir mėgaukitės visiškai nauja išvaizda su mūsų produktu.

4. Įperkama ir patogu: pasiekite profesionalius automobilio valymo rezultatus per trumpą laiką naudodami mūsų putojantį automobilių plovimo šampūną. Tiesiog sumaišykite su bet kuriuo purkštuvu ir mėgaukitės sodriomis putomis, kurios valo jūsų automobilį vos 3–5 dangteliais.

5. Platus naudojimo spektras: Šis putojantis automobilių plovimo šampūnas gali lengvai išvalyti padangas, langus, žibintus ir kitas automobilių dalis. Jis turi platų naudojimo ir pritaikymo spektrą, todėl jūsų automobilio kėbulas gali spindėti kaip naujas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai