Automobilio oro išleidimo angos valymo šepetys Automobilių kintamosios srovės ventiliacijos detalės šepetėlio dulkių rinkinys Minkštų šerių detalės Automobilio oro valymo maišytuvas

€5.26 €10.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - Plastics
  • Special Features - clean
  • Item Length - 0.0inch
  • Item Weight - 1.0kg
  • Origin - Mainland China
  • Item Diameter - 0.0inch
  • Item Type - Sponges, Cloths & Brushes
  • Item Width - 0.0inch
  • Item Height - 0.0inch

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

5 dalių automobilio detalių šepetys pagamintas iš kiaulių šerių, sumaišytų su pluoštu. Šepetys turi lankstumo, atsparumo rūgštims ir šarmams privalumus ir nėra lengva prarasti plaukus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Multifunctional Car Wash Detail Brush

Medžiaga: plastikai

Spalva: juoda raudona

Kiekis: 5vnt

Pakavimas: opp maišas

Produktų sąrašas:

Valymo šepetys*5

OPP krepšys*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Soft Shers: Automobilio dulkių valymo šepetys yra pagamintas iš šerių, sumaišytų su che'mical pluoštu, ir yra žinomas dėl savo minkštumo ir ilgaamžiškumo, taip pat atsparumo rūgštims ir šarmams. Net ir pakartotinai naudojant, detalūs šeriai yra patvarūs ir nepadarys žalos automobiliui.

2. Patogus sukibimas: Dulkių šepetėlio rankena pagaminta iš PP medžiagos su skylute, kad būtų lengva pakabinti, ir yra ergonomiškai suprojektuota taip, kad užtikrintų patogų sukibimą.Rankena neturi metalinių dalių, kad būtų išvengta įbrėžimų ant vidinių dažų ir paviršių.

3.Patvarus ir tvirtas: Jis nuvalo nešvarumus ir užsispyrusias dėmes, kurios užsandarina duris, tačiau yra pakankamai švelnus apmušalams. Didelio stiprumo rankena leidžia lengviau įsiskverbti į sunkiai pasiekiamas vietas, o šepetį nėra lengva sulaužyti ir nukristi.

4. Tinkamas dydis: Mūsų automobilio dulkių valymo rinkinys greitai padarys jūsų prietaisų skydelį be dulkių, ne per didelį ir ne per mažą, kad tilptų į pirštinių dėžę. Sutaupykite vietos automobilyje, neužteršdami vietos per daug įrankių.

5. Universalus: pridedami 5 įvairių dydžių šepetėliai, Šis detalių šepetėlių rinkinys puikiai tinka valyti automobilių salonus, tokius kaip ventiliacijos angos, centrinės konsolės, prietaisų skydeliai, odinės sėdynės, durys ir kt. Taip pat galima naudoti namų langų, lentynų, prietaisų, baldų, lubų ventiliatorių ir kt. Kampuose ir plyšiuose.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai