2024 Naujo prekės ženklo žvejybos marškinėliai lauke Sportas Greitai džiūstantys vyriški žvejybos drabužiai plius dydis Anti Uv dviračių žvejybos drabužiai

€3.41 €20.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • With Cap - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - CWF INEOSYBM

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

---------------mokėjimas---------------

Mes priimame alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debeto kortelę, WebMoney ir banko pavedimą. Daugiau mokėjimo galimybių bus galima rasti "Vestuviuplanuotojos.lt"ateityje.ačiū Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

---------------Siuntos---------------

Kai pateikiate užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir sumokėkite už užsakymą, įskaitant siuntimo mokestį. Mes išsiųsime prekes per 3 dienas, kai jūsų mokėjimas bus baigtas. Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos tam, kaip greitai jūsų produktas bus patikrintas. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį.

---------------Garantija ir priežiūra---------------

Mes siūlome 1 mėnesio nemokamą pakeitimą. Pirkėjai gali prašyti pakeisti prekę per 15 dienų nuo produkto gavimo. Pirkėjas turėtų grąžinti prekę mums pirminėmis sąlygomis ir padengti grąžinimo siuntimo išlaidas.

---------------Grąžina---------------

Mes darome viską, kad aptarnautume savo klientus kuo geriau. Mes grąžinsime jums pinigus, jei grąžinsite prekes per 15 dienų nuo prekių gavimo dėl bet kokios priežasties.

Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžinamos prekės yra originalios būklės. Jei prekės yra sugadintos ar prarastos jas grąžinant, pirkėjas bus atsakingas už tokį sugadinimą ar praradimą, ir mes negrąžinsime pirkėjui visos sumos. Pirkėjas turėtų pabandyti pateikti pretenziją logistikos įmonei, kad susigrąžintų žalos ar nuostolių išlaidas. Pirkėjas bus atsakingas už prekių grąžinimo siuntimo mokesčius.

---------------Atsiliepimai---------------

Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai. Prašome palikti teigiamą atsiliepimąir 5 žvaigždutės, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis. Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekėmis ar paslaugomis, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš l

Visi atsiliepimai

Susiję produktai