Sraigės SPA galvos juosta Ekstremalus minkštas SPA galvos juostos Veido prausiklis Galvos juostos Makiažas Dušas Veido odos priežiūra Galvos juosta SPA Plaukų juostos

€0.72 €1.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Stocked
  • Age Group - Adults
  • Style - cartoon
  • Model Number - Snail Eye Headband
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ar norite jaustis patogiai ir pasilepinti dirbdami, skaitydami ar užsiimdami kita veikla? Išbandykite "Snail Spa Headband" – mielą ir minkštą galvos apdangalą, kuris saugo plaukus nuo veido. "Snail Spa Headband" yra pagamintas iš jaukios ir subtilios medžiagos, kuri nėra įtempta ar įtempta ant galvos. Jis turi puikų sraigės akių dizainą, kuris suteikia jūsų išvaizdai linksmybių ir žavesio. "Snail Spa Headband" yra puiki dovanos idėja jūsų mamai, žmonai ar draugei, kuri nusipelno šiek tiek atsipalaidavimo ir priežiūros.

Specifikacijos:

Medžiaga: flanelė

Dydis: 5.5x22cm / 2.17x8.66 colių

Pakuočių sąrašas:

1 x Sraigės akių galvos juosta

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Elastic to wear: Sraigės akių galvos juosta turi elastines juostas, kurios talpina skirtingas galvos formas, nespaudžiant ausų. Jis nėra per laisvas, bet ne per ankštas, todėl galite jaustis atsipalaidavę ir jaukūs.

2.Animacinis sraigės galvos apdangalas: Šioje galvos juostoje yra animacinis sraigė, kuri suteiks linksmybių ir spalvų jūsų veido priežiūrai ar SPA laikui. Tai minkštas ir jaukus galvos apdangalas, kuris leis jaustis gerai. Jums patiks ryškus ir įdomus dizainas, kuris suteiks jūsų dienai žavesio.

3.Jauki flaneletė: Šis sraigės akių galvos apdangalas pagamintas iš minkštos ir subtilios flaneletės, kuri švelniai veikia jūsų odą. Jis turi tvirtą audimą, dėl kurio jis yra stabilus ir nėra lengva nuimti pūkelius. Su šiuo galvos apdangalu galite mėgautis atpalaiduojančia SPA patirtimi.

4. Platus naudojimas: Ši sraigės akių galvos juosta yra pagaminta iš minkšto ir elastingo audinio, kuris tvirtai priglunda prie galvos, nepažeisdamas plaukų. Šią galvos apdangalą galite naudoti darbui, skaitymui ir kitoms scenoms, kuriose reikia laikyti plaukus atokiau nuo veido.

5.Žavinga dovana: tai žavingas ir naudingas aksesuaras, kurį jie įvertins ir džiaugsis bet kokia proga, pavyzdžiui, gimtadieniu, Kalėdomis, jubiliejumi, motinos diena ar Valentino diena.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai