Pilkas rožinis silikoninis šepetys Laiką taupantis restoranas Saugus patvarus šveitiklis Minkštas šviežias nešiojamas virtuvės įrankis Rotacinis valymas Pagrindinis

€4.66 €6.05

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Silicone
  • Model Number - None
  • Usage - Kitchen
  • Feature - Eco-Friendly
  • Brand Name - HOUSEEN
  • Style - Hand
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

【Švelnus valymas】Mūsų šveitiklis, pagamintas iš minkšto silikono, suteikia švelnų, bet veiksmingą būdą valyti kiaušinius nesubraižant subtilaus paviršiaus, užtikrinant, kad jūsų kiaušiniai liktų nesugadinti ir saugūs vartoti.

【Patvari medžiaga】Pagamintas iš kokybiško silikono, šis šveitiklis yra sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, suteikdamas patvarų ir patikimą virtuvės įrankį, kuris gali atlaikyti reguliarų naudojimą ir valymą.

【Spalvų pasirinkimas】Pasirinkę du spalvų variantus - pilką arba rožinę, galite pasirinkti šveitiklį, kuris papildo jūsų virtuvės dekorą, tuo pačiu pridėdamas stiliaus ir asmeniškumo jūsų valymo rutinai.

【Lengva naudoti】Šis rankinis šveitiklis siūlo paprastą ir efektyvų būdą valyti kiaušinius, todėl jis yra esminis bet kurios namų virtuvės priedas ir suteikia greitą valymo patirtį.

【Informacija apie dydį】Šio šveitimo matmenys yra apie 5 x 3.5cm / 1.97 x 1.38 colio skersmens ir aukščio.Jis yra kompaktiškas ir lengvai laikomas. Tai neužims daug vietos jūsų virtuvėje.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Spalva: pilka, rožinė

Savybė: minkštas

Dydis (apytiksliai): (skersmuo x aukštis) 5 x 3.5cm / 1.97 x 1.38inch

Komplekte yra:

1 PC x šveitiklis

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai