Kelioninio kostiumo krepšys Aukštos kokybės vyriški kostiumai Dulkėms atsparus dangtelis Verslo kelionės Aviacijos paltas Drabužiai Laikymo krepšys Namų aksesuarai

€6.22 €12.43

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Travel Suit Bag
  • Pattern Type - Solid
  • Material - Silk
  • Style - Modern Style
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Aiškus lango dizainas: Turėdami skaidrų langą ir lygų užtrauktuką, be jokio vargo matykite savo drabužius viduje. Joks užkliuvimas užtikrina lengvą prieigą prie jūsų drabužių su mūsų drabužių kelioniniu krepšiu.

2. Drėgmei atsparus dizainas: Saugo drabužius paruoštus naudoti ir atsparius drėgmei, tuo pačiu apsaugodamas juos nuo nešvarumų ir dulkių. Išlaikykite savo drabužių spintos higieną su šiuo drabužių kelioniniu krepšiu.

3. Lengva valyti: Šis drabužio kelioninis krepšys pagamintas iš sutirštinto neaustinio audinio, kuris yra kvėpuojantis ir nelengvai suplėšomas. Galite jį nuvalyti drėgnu rankšluosčiu arba nuplauti tiesiai vandeniu, nesijaudindami, kad sugadinsite maišelį.

4. Vietos taupymas: Sulankstytas į mažą dydį, šį drabužio kelioninį krepšį lengva laikyti, kai jis nenaudojamas, ir sutaupoma daug vietos. Dėl galimybės greitai supakuoti jis idealiai tinka keliautojams, norintiems patogumo ir organizavimo.

5. Patogu nešiotis: Su patvariu metaliniu įvoru, šis unikalus krepšys leidžia pakaboms praeiti, todėl lengva nešiotis drabužius be jokio vargo.

Aprašymas:

Laikykite savo kostiumus ir sukneles paruoštus naudoti su drabužių krepšiais.Su skaidriu langu lengva atpažinti savo drabužius. Nelengva ašaroti, tai palengvina kelionę ir gali būti lengvai laikoma, kai nenaudojama.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Garment Travel Bag

2. Spalva: Juoda

3. A dydis: (apytiksliai) 80 * 60cm / 31,5 * 23,62 colio, tinka vaikų drabužiams

4. B dydis: (apytiksliai)110 * 60cm / 43.31 * 23.62 colio, tinka suaugusiųjų drabužiams

5. C dydis: (apytiksliai)152 * 60cm / 59.84 * 23.62 colio, tinka suaugusiųjų kailiui

6. Medžiaga: neaustinė

medžiaga Pakuočių sąrašas:

1* Drabužis kelioninis krepšys

Visi atsiliepimai

Susiję produktai