720°Rotaible Universal Splash Filter Maišytuvo galvutė Lankstus maišytuvas Purkštuvas Vonios kambario čiaupo ilgintuvo adapteris

€8.39 €11.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Other
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - isfriday

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sunku nuplauti tradiciniu putojančiu maišytuvu? Mūsų 720° rotuojamas maišytuvo purkštuvo galvutė padės jums tai išspręsti! Produktas prideda dantų skalavimo funkciją, kuri gali reguliuoti vandens išleidimo angos kryptį ir dydį, nekeičiant originalaus maišytuvo vandens išleidimo angos.

Pagrindinės funkcijos 720 laipsnių pasukimo dizainas Galite lengvai pasukti čiaupą norima kryptimi, kad būtų patogiau nusiprausti veidą ir gargaluoti. 2 vandens išleidimo režimai (1) purslams atsparus filtras iš vandens, deguonies praturtintas putų srautas, jis sukuria minkštą prisilietimą ir nepurslų vandens srautą. (2) Pagalbinė vandens išleidimo anga, reguliuojamas vandens išleidimo kampas ir vandens išleidimo angos dydis. Pramoninė kokybė Universalus purslų filtro maišytuvo komplektas pagamintas iš tvirto vario , kuris yra patvarus ir nerūdija, gali būti naudojamas ilgą laiką.Šiame maišytuvo aeratoriuje taip pat yra sustiprinti dvigubi O žiedo vožtuvai, užtikrinantys, kad būtų išvengta visų nuotėkių! Lengva įdiegti Šiam virtuvės maišytuvui įdiegti reikia tik 2 minučių. Suderinamas su dauguma maišytuvų. Šis elementas gali būti tiesiogiai montuojamas ant maišytuvų, kurių vyriško sriegio skersmuo yra 22 mm, arba naudoti su pridedamu maišytuvo adapteriu, kad pritvirtintumėte prie maišytuvų su 24 mm vidinio sriegio skersmeniu. ( Jei jūsų maišytuvas yra vyriškas sriegis, nuimkite adapterį nuo mūsų maišytuvo galvutės, kad galėtumėte įdiegti. Jei jūsų maišytuvas yra vidinis siūlas, prijunkite adapterį. Prieš montuodami išimkite originalų maišytuvo burbulą. ) Taupykite savo laiką Naudodami purslų filtro maišytuvą, galite užtrukti mažiau laiko skalbti kiekvieną rytą ir vakarą arba valyti virtuvę. Mažiau laiko valymui, daugiau laiko smagiai praleisti su šeima . Idealiai tinka namams, restoranams, skalbykloms ir kiemams, ūkiams ir kt.

Specifikacijos

produkto svoris 180G

Pakuotės turinys 720° pasukama maišytuvo purkštuvo galvutė × 1

Medžiaga

Vario gaminio dydis

Žymos: splash filter faucet sprayer head

Visi atsiliepimai

Susiję produktai