Labai jautrus įkandimo spalvą keičiantis elektroninis dreifas Šviesos dreifas dieną ir naktį Dvejopo naudojimo gravitacijos jutimas Didžiagalvis karpis plūduriuoja

€1.04 €1.50

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - /
  • Shape - /
  • Model Number - /
  • Material - /
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos

1. DIDESNIS JAUTRUMAS: Ši plūdė yra labai jautri ir gali aptikti net mažiausius žuvų įkandimus, taip pagerindama žvejybos sėkmę.

2. Akį traukiantis uodegos dizainas: ryškus ir akį traukiantis uodegos dizainas užtikrina matomumą, todėl lengviau stebėti žuvų kramtymo veiklą.

3. Universalus veikimas: idealiai tinka žvejybai sekliuose vandenyse, tolimam liejimui ir didelių rūšių persekiojimui.

4. Vientisa tuščiavidurio pluošto konstrukcija: tvirta plūdės konstrukcija apsaugo nuo strypų lūžimo, užtikrindama patvarumą ir ilgaamžiškumą.

5. Prisitaikymas prie bet kokio oro: idealiai tinka naudoti bet kokiomis oro sąlygomis, užtikrinant patikimą veikimą visą dieną.

6. Sustiprintas atsparumas vandeniui: Padidėjęs plūdžių atsparumas vandeniui palaiko jų plūdrumą ir apsaugo nuo vandens pažeidimų.

7. Lygus paviršius: Lygus paviršius sumažina atsparumą vandeniui ir sumažina linijos trukdžius, kad būtų galima sklandžiau lieti ir sukti.

specifikacija

Medžiaga: plastikas

Komplektą sudaro

1 x Žvejybos dreifas (baterijos nepridedamos)

Atkreipkite dėmesį

Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas, tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio spalvos.

Prašome leisti, kad matavimo duomenys šiek tiek nukryptų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai