Golfo klubo jungties putterio adapterio įvorė golfo veleno daugkartinio naudojimo golfo veleno veleno adapteriui, skirtam golfo klubo golfo veleno putteriui

€8.19 €16.39

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagerinkite savo golfo našumą naudodami "Golf Putter Shaft" Sleeve.It užtikrina aukštą patikimumą, stabilumą ir ilgą tarnavimo laiką. Galima įsigyti dviejų dydžių, rankovė montuojama paprastai ir lengvai veikia.

Specifikacijos:

Medžiaga: aviacinis aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Svoris: apie 10g

Produkto dydis: apie 7x1.2x1.2cm / 2.76x0.47x0.47 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Golfo veleno įvorė

Pastaba: Prieš pirkdami patikrinkite suderinamumo sąrašą ir pateiktas nuotraukas, kad įsitikintumėte, jog montavimas, kiekvienas adapteris tiks tik antgalio dydžio velenui.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.More Functions: Ši golfo veleno įvorė užtikrina daugybę funkcijų, pasižyminčių dideliu patikimumu ir našumu. Tai puiki golfo dangčių pakaitinė dalis, suderinama su keliais modeliais.

2.Lengvas montavimas: Šią golfo veleno įvorę galima lengvai surinkti ant klubo galvutės, kad galėtumėte patogiai naudotis. Tai taupo jūsų pastangas ir laiką, todėl galite sutelkti dėmesį į savo žaidimą.

3. Ilgas ilgis: Pagaminta iš aliuminio lydinio, ši golfo veleno įvorė gali pasigirti tvirta konstrukcija, kuri yra atspari rūdims ir labai patvari. Patirkite išskirtinį stabilumą ir ilgą tarnavimo laiką.

4. Patogus vartotojui: Mūsų golfo veleno įvorė yra idealus sprendimas golfo entuziastams, ieškantiems lengvo ir patikimo M3 M4 vairuotojų pakeitimo tiek kairės, tiek dešinės pusės konfigūracijomis. Jis pagamintas iš puikaus aliuminio lydinio, atsparaus korozijai ir nusidėvėjimui.

5. Nešiojimo patogumas: Ši golfo veleno įvorė yra dviejų dydžių, todėl galite pasirinkti 1, kuri geriausiai tinka jūsų klubo galvutei.Jį lengva nešiotis ir lengva surinkti ant klubo galvutės, todėl jums patogu perjungti velenus bet kada ir bet kur.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai