Paplūdimio kepurės vyrams sulankstoma žvejybos kepurė UV apsauga nuo saulės Kepurės vyrams ir moterims Kelionės lauke Boonie skrybėlė minimalistinė ir

€8.61

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - wide brim fishing hat
  • Origin - Mainland China
  • Feature - Windproof
  • Material - Polyester
  • Gender - MEN
  • Pattern Type - Solid

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Būkite stilingi ir apsaugoti nuo saulės su mūsų klasikinėmis paplūdimio skrybėlėmis vyrams! Pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės pluošto, mūsų skrybėlės yra puikus aksesuaras bet kokiai lauko veiklai. Mėgaukitės sodininkyste, žvejyba, kelionėmis ar jodinėjimu, išlaikydami vėsą ir patogų jausmą. Pasirinkite iš kelių unikalių dizainų, kad rastumėte tinkamiausią savo stiliui. Vasarą mūsų skrybėlės užtikrina geresnę apsaugą, todėl jas būtina turėti bet kokiam drabužių spinta.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Fishing Hat

Kepurės krašto plotis maždaug: 8cm/3in

Kepurės perimetras maždaug: 56-59cm/22.04-23.22in

Kepurės gylis maždaug: 9cm/3.54in

Svoris maždaug: 76g

Pakuočių sąrašas:

Žvejybos kepurė x 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Žiūrėti daugiau produkto informacijos

1. Puiki izoliacija: Žvejybos skrybėlės yra su tvirtu ir reguliuojamu dirželiu, kuris suteikia individualų prigludimą, sumažina diskomfortą ir užtikrina, kad skrybėlė liktų vietoje. Dvigubo sluoksnio izoliacijos konstrukcija palaiko jūsų galvos šilumą kramtant šaltį. Dėl klasikinio dizaino jis tinka bet kokiai lauko veiklai.

2. Idealus nešiojamumas: Ši žvejybos kepurė pagaminta iš aukštos kokybės medvilnės pluošto, todėl ji yra patvari ir patogi. Galite sulankstyti kepurę nuo saulės ir įdėti ją į maišelį ar kuprinę, kai jos nenaudojate. Tai patogu nešiotis lauko veiklai, pavyzdžiui, žvejybai, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ir kt.

3. Plačiabrylis dizainas: apsaugokite jus nuo kenksmingų saulės spindulių ir lietaus naudodami plačiabrylį apsaugos nuo saulės dangtelį. Ideali žvejybos kepurė vyrams lauko užsiėmimų metu, pavyzdžiui, žygiuojant pėsčiomis ir stovyklaujant. Brim tęsiasi 3 coliais, kad būtų užtikrinta puiki aprėptis ir garantuotas saugumas.

4.Padidinkite savo madą: Ši plati kraštinė kaušinė skrybėlė pasižymi minimalistiniu mados dizainu ir keliais unikaliais dizainais, iš kurių galima rinktis. Jis turi neutralų dizainą, kuris labai tinka moterims, vyrams, berniukams ir mergaitėms. Nesvarbu, ar žvejojate, žygiuojate pėsčiomis, stovyklaujate ar tiesiog mėgaujatės lauke, ši skrybėlė niekada neišeis iš mados.

5. Platus pritaikymas: Ši plačiabrylė skrybėlė yra geriausias aksesuaras, kurį galima dėvėti paplūdimyje, baseine ar bet kokioje kitoje lauko veikloje. Jis apsaugo jūsų veidą ir kaklą nuo kenksmingų UV spindulių ir palaiko jus vėsius ir patogius. Nesvarbu, ar žvejojate, sodininkaujate, keliaujate, jodinėjate žirgais ar žygiuojate pėsčiomis, ši skrybėlė plačiai naudojama visiems jūsų poreikiams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai