Golfo galvutė Silikoninis tualeto valiklis Šepetėlių valymo šepetėliai Ilgas rankenos laikiklis Greitai džiūstantys šeriai Wc priedai

€11.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Golfo galvutė Silikoninis tualeto šepetėlių valiklis Valymo šepetėliai Ilgas rankenos laikiklis Greitai džiūstantys šeriai Wc priedai 1. Naujas golfo tualeto šepetys: patobulinta šepetėlio galvutė suteikia nepaprastą valymo patirtį. Rankeną galima išardyti, lengvai nešiotis ir sutaupyti vietos.

2. Unikalus 360 laipsnių dizainas: unikalus trikampio šepetėlio galvutės dizainas, kiekvienas kampas tinka tualetui ir gali išvalyti nešvarumus net sunkiausiais kampais. Kruopščiai išvalykite kiekvieną tualeto kampą. Lengvai valomi kampai ir grioveliai, su kabliukais ir be skylių bei be nagų, patvarūs, be žymių ant lipdukų, atsparūs vandeniui ir drėgmei, tvirti ir patvarūs.

3. Medžiagų pasirinkimas: Šeriai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, nepažeidžia įstiklinto tualeto. Kvėpuojantis laikiklis turi griovelį, leidžiantį vandeniui ir nešvariam vandeniui greitai išgaruoti, todėl tualeto šepetys lengviau džiūsta ir nusausinamas.Montavimas be nagų, tvirti ir nepažymėti lipdukai, patvarūs ir stabilūs, nelengvai nukrentantys ir patogūs kasdieniam valymui.

4. Praktiškas tualeto šepetys: Tualeto šeriai neprilimpa prie plaukų. Po skalavimo nešvarumai ant šepetėlio nedelsiant pašalinami ir nešvarumai nelieka. Šepetys yra švarus ir higieniškas. Šepetėlių rinkinys yra kompaktiškas, tinka mažiems vonios kambariams ir gali būti naudojamas ankštose erdvėse Vonios kambarys nepastebimas ir beveik neužima vietos.

Tipas: tualeto šepetys

spalva: mėlyna + pilka / pilka / žalia + pilka / balta + pilka

Medžiaga: pp + tpr

dydis: 9 x 40.6 x 8.6cm

Pakuote sudaro:

1 x Tualeto šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai