Skaidrus pieštuko dėklas Dvisluoksnis pieštukų dėklas studentams PU ir PVC medžiagų kanceliarinių prekių organizatorius vidurinės mokyklos vidurinei mokyklai

€2.68 €4.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis patogus ir vandeniui atsparus pieštukų dėklas tinka studentams, menininkams ir profesionalams. Jis gali tvarkyti jūsų rašiklius, pieštukus, žymeklius, trintukus, žirkles ir kt. Jis taip pat turi tvirtą užtrauktuką ir rankeną, kad būtų lengva nešiotis. Tai puiki gimtadienio dovana visiems, kurie mėgsta kanceliarines prekes!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Didelės talpos rašiklio krepšys

Produkto dydis: apie 20 * 10 * 6.5cm / 7.87 * 3.94 * 2.56 in

Produkto medžiaga: PU + PVC

Produkto spalva: balta, raudona, geltona, rožinė, mėlyna

; Talpa: telpa 80 pieštukų

Pakuočių sąrašas:

1vnt * didelės talpos rašiklio krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Maži gyvūnų raštai: mieli ir linksmi, didelės talpos pieštukų dėklas sukurtas su animaciniais mažų gyvūnų raštais ir rankena, kurią lengva nešiotis ir labai patogu.

2. Labai praktiška: Nesvarbu, kokias kanceliarines prekes turite, šis pieštuko dėklas gali tikti jiems visiems. Jis turi dvisluoksnį dizainą, leidžiantį atskirti daiktus pagal savo poreikius. Užtrauktuko dizainas užtikrina, kad jūsų kanceliarinės prekės visada būtų pasiekiamos ir gerai apsaugotos.

3. Patogus skaidrus dizainas: Šis pieštuko dėklas gali sutalpinti daugybę raštinės reikmenų pagal didelės talpos dizainą. Kadangi jis yra skaidrus, galite lengvai rasti savo kanceliarines prekes ir sutaupyti laiko.

4. Patikimas ir atsparus vandeniui: Šiame pieštuko dėkle yra PU ir PVE medžiagų, kurios tarnauja ilgai ir apsaugo nuo vandens pažeidimo. Nesvarbu, kur einate, šis pieštuko dėklas išlaikys jūsų raštinės reikmenis geros formos.

5.Daugkartinis naudojimas: Šis didelės talpos pieštukų dėklas yra daugiau nei tik raštinės reikmenų laikiklis. Jame taip pat gali būti saugomas jūsų makiažas, kelionių daiktai ar bet kas kita, ko jums reikia. Padovanokite jį savo vaikams ar draugams per Vaikų dieną, gimtadienius ar išleistuves ir jiems tai patiks.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai