Car Caliper S formos pakabos kablio įrankis pakabos ašies diskiniam stabdžiui Padėkite suspausti "Nissan AudiBMWToyotaVWHonda" stūmoklį

€5.00 €10.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Car Caliper S Shape Hanger Hook
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Pagerintas stabdžių stabilumas: Stabdžių apkabos pakabos su kabliais leidžia lengvai pritvirtinti stabdžių apkabą, neleidžiant jai nukristi ar judėti. Venkite galimo stabdžių žarnos ar kitų komponentų pažeidimo.

2. Stūmoklio suspaudimo įrankis: Šis stabdžių apkabos pakabos įrankis gali padėti lengvai suspausti stūmoklį suporte, kad būtų lengviau sumontuoti naujas stabdžių kaladėles. Tai patogus ir patogus įrankis bet kokiam stabdymo darbui.

3. Stabdžių apkabos pakabos dizainas: Naudodami mūsų stabdžių apkabų pakabos dizainą, galite užtikrinti saugumą vairuodami, apsaugodami stabdžių žarną nuo galimų pažeidimų. Tai prailgina stabdžių tarnavimo laiką, todėl tai yra patikima investicija bet kuriam automobilio savininkui.

4. Maksimaliai padidinkite remonto efektyvumą: iš esmės pakeiskite remonto efektyvumą naudodami stabdžių apkabos pakabas, kurios saugiai laiko ir apsaugo ašis ir pakabas, tvirtindamos stabdžius, ratų guolius ir kt.Remontas baigtas greičiau nei bet kada anksčiau.

5.Daugiafunkcinis įrankis: Įsitikinkite, kad jūsų stabdžių suportai tarnauja ilgiau, naudodami mūsų stabdžių apkabų pakabas. Taikoma įvairiems automobilių modeliams, įskaitant automobilius, sunkvežimius, visureigius ar motociklus, jie apsaugo nuo rūdžių ir pažeidimų bei apsaugo stabdžių komponentus.

Organizuokite stabdžių apkabos techninę priežiūrą naudodami mūsų pakabinamus kablius. Stabdžių apkabos kabliukų naudojimas gali padėti lengvai suspausti stūmoklį, prailginant jo tarnavimo laiką. Tinka daugumai automobilių modelių ir idealiai tinka ašims ar pakaboms. Atsisveikinkite su rūpesčiu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: brake caliper s hooks

Kiekis: 2

Dydis: apie 20cm / 7.87inches

Medžiaga: metalas

Spalva: Juoda

Sąrašas:

2 x stabdžių apkabos pakabos

Visi atsiliepimai

Susiję produktai