2X Nauja automobilių plovimo kempinė stora sugerianti kempinė Automobilio langas Motociklas Buitinis valymas

€6.87 €12.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis daiktas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, kad būtų galima naudoti patvariai ir ilgai. Didelio tankio automobilių plovimo kempinės su lygiu paviršiumi turi daug automobilių plovimo tirpalo, valymo ir poliravimo, kurie per trumpą laiką gali pagaminti daug putų ir sulaikyti vandenį bei putas. Porėtos automobilių plovimo porėtos kempinės su unikaliai perforuotu paviršiumi gali efektyviai sugauti ir sulaikyti nešvarumų daleles ir nesubraižyti bei nepažeisti net jautriausių paviršių. Puiki priemonė automobiliui valyti.

Suspaustos pakuotės dydis, lengva nešiotis ir sutaupyti vietos. Pluoštas nėra lengvai sulaužomas,ypač patvarus ir labai sugeriantis. Didelio tankio automobilių plovimo kempinės su lygiu paviršiumi turi daug automobilių plovimo tirpalo, valymo ir poliravimo, kurie per trumpą laiką gali pagaminti daug putų ir sulaikyti vandenį bei putas. Puikiai tinka plauti automobilius, dviračius, biuro kambarį ir kitus namų apyvokos daiktus.

Akytos automobilių plovimo porėtos kempinės su unikaliai perforuotu paviršiumi gali efektyviai sugauti ir sulaikyti nešvarumų daleles,nukalkinti galingo efekto nukenksminimą,kurios nesubraižo ir nepažeidžia net jautriausių paviršių.

Atidarant dydis taps didesnis. Lengva laikyti be jokių sunkumų ar nepatogumų. Automobilių plovimo kempines galima plauti ir džiovinti natūraliai, jos yra daugkartinio naudojimo. Nebalinkite ir neuždarykite ugnies ir nenaudokite aštriame pjovimo įrankyje.

Spalva: oranžinė

Medžiaga: kempinė

Dydis: 22x11x6.5cm

Pakuote sudaro:

2 x Automobilių plovimo kempinė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai