Maži naminių gyvūnėlių kramtomieji žaislai Medinė platforma su spalvingomis medinėmis kaladėlėmis triušio žiurkėnui Gerbil Degu Bunny Cage priedai

€1.35 €2.75

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Maži naminių gyvūnėlių kramtomieji žaislai Medinė platforma su spalvingomis medinėmis kaladėlėmis triušio žiurkėnui Gerbil Degu zuikio narvo priedai

Savybės: visiškai nauja ir aukštos kokybės

Nuobodulio žudikas: Spalvotus medinius blokus galima pasukti. Ryškios spalvos leidžia lengviau pritraukti naminių gyvūnėlių dėmesį. Medžio žaislas gali padėti jūsų augintiniui atsipalaiduoti, sumažinti nerimą ir užkirsti kelią nuoboduliui.

Zuikio žaislai: Pagaminti iš natūralių medienos medžiagų, su netoksiškais dažais, ekologiški, patvarūs, saugūs kramtyti.

Naudinga sveikatai: Šis žiurkėno kramtomasis žaislas gali išlaikyti jūsų augintinio judrumą, užkirsti kelią nutukimui ir išlaikyti jį fiziškai sveiką ir aktyvų.

Molinis kramtomasis žaislas: padėkite šlifuoti ir valyti augintinio dantis, skatinkite bendrą augintinių sveikatą.

Tinka: Mažiems graužikų augintiniams, tokiems kaip zuikis, gerbilas, triušis, šinšilos, jūrų kiaulytė, žiurkėnas ir žiurkės.

Specifikacija: Medžiaga: Mediena

Spalva: Medžio spalva+Mėlyna+Geltona+Rožinė

Dydis: Maždaug 14x7,5x6,5cm / 5,51x2,95x2,56in

Svoris: apie 140g

Komplektą sudaro: 1 gabalas žiurkėno medžio kramtomasis žaislas

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Žymos: pet chew toys

Visi atsiliepimai

Susiję produktai