Galvos juostos dangtelis, skirtas Sony WH-1000XM5 plaunamoms silincone galvos juostos apsaugos apsauginėms dangtelio ausinių priedams

€2.44 €4.89

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Earphone Cases
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

* Aukštos kokybės galvos juostos dangtelis: Pagaminta iš silikoninės medžiagos, ši galvos juostos apsauga yra specialiai sukurta "Sony WH-1000XM5" ausinėms, užtikrinanti puikų prigludimą ir maksimalią apsaugą.

* Lengva valyti: plaunama silikoninė medžiaga leidžia lengvai nuvalyti galvos juostos dangtelį, nuplaunant jį vandeniu, išlaikant jį šviežią ir higienišką net ir po ilgo naudojimo.

* Saugus ir patvarus: dėl dizaino šis galvos juostos dangtelis yra tvirtai pritvirtintas prie ausinių, neleidžiant jam nuslysti ar nukristi kasdienės veiklos metu.

* Patobulinta apsauga: Šis galvos juostos dangtelis ne tik apsaugo jūsų ausines nuo nešvarumų, dulkių ir įbrėžimų, bet ir prideda papildomą amortizacijos sluoksnį, kad padidintų komfortą ilgo dėvėjimo metu.

* Paprastas montavimas: Dizainas leidžia greitai ir lengvai sumontuoti galvos juostos dangtelį ant "Sony WH-1000XM5" ausinių, užtikrinant tvirtą ir saugų prigludimą be jokio vargo.

Specifikacijos:

Dalies pavadinimas: Galvos juostos dangtelis

Medžiaga: silikonas

Dydis: 11 * 18 * 10

Spalva: metrai balti, giliai mėlyna, balta, juoda, raudona

Pakuote sudaro:

Ausinių diržai *1

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai