Automatinio valymo servetėlės Langų valymo servetėlės automatinėms nešiojamoms buitinėms valymo šluostėms Automobilių drėgnosios servetėlės lęšiams Akinių lęšiai

€2.98 €8.53

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naudodami mūsų automatinio valymo servetėles, galite išlaikyti savo automobilio saloną visiškai naują. Šios servetėlės yra patogios ir nešiojamos, todėl idealiai tinka prietaisų skydelio, langų ir veidrodžių švarai palaikyti. Šios servetėlės išlaikys patrauklią jūsų automobilio išvaizdą bet kokiu oru dėl ilgalaikio anti-rūko poveikio ir aktyvių hidroizoliacinių ingredientų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Cleaning Wipes

Medžiaga: neaustinis audinys

Specifikacijos: 12 vienetų/80 vienetų (pasirinktinai)

Produkto naudojimas: stiklo lietus ir rūkas ir kt.

Pakuočių sąrašas:

1 pakuotė: servetėlės nuo rūko*12 vnt.

arba

2 pakuotė: lietui atsparios servetėlės*12 vnt

arba

3 pakuotė: servetėlės nuo rūko*80 vnt.

arba

4 pakuotė: Lietui atsparios servetėlės*80 vnt

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogus ir nešiojamas: Automobilių valymo servetėlės yra nešiojamos ir efektyviai pašalina vandens dėmes ir priekinio stiklo rūką.Galite juos naudoti aiškiam ir saugiam vairavimui dėl paprasto valymo.

2. Važiavimas be rūko: mėgaukitės saugiu ir aiškiu vaizdu kelyje. Mūsų automobilių valymo servetėlės garantuoja ilgalaikį anti-rūko efektą, kuris užtikrina, kad jūsų langai ir veidrodėliai išliks krištolo skaidrumo ir suteiks jums vairavimo patirtį be rūpesčių.

3. Lengva naudoti: Lengvai pašalinkite alyvos dėmes, dulkes, šelaką ir dėmes nuo automobilio stiklinių paviršių naudodami mūsų valymo servetėles. Aktyvūs veiksniai ištirpina nešvarumus, išlaikydami jūsų automobilio apdailą. Tiesiog nuvalykite ir eikite, nereikia skalauti ar išdžiūti,

4. Idealus atsparumas vandeniui: derindamos nanotechnologijas ir lotoso lapų efektą, mūsų automobilių valymo servetėlės užtikrina ilgalaikį apsauginį sluoksnį ant jūsų automobilio stiklo paviršių, apsaugodamos jį nuo vandens dėmių ir neleisdamos lietaus lašams prilipti, užtikrindamos, kad jūsų automobilis ilgesnį laiką išliktų sausas ir švarus.

5.Plačiai taikoma: be vargo valykite akinių lęšius, namų veidrodžius, vitrinas ir kitus lęšius mūsų automobilių valymo servetėlėmis. Laikykite stiklinius paviršius be dėmių, skaidrius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai