Virtuvės valymo šepetys su 50vnt keičiama vienkartinė stebuklinga šluoste nešiojama valymo šluostė Servetėlės Stalo reikmenų valymo skudurai

€8.61 €19.13

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Product size - 14*9*9cm
  • Material - PP
  • Brand Name - Syrochelle
  • Model Number - Wiping Brush with Wipes
  • Weight - about
  • Origin - Mainland China
  • support - wholesaledroppshippng

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Virtuvės valymo šepetys su 50vnt keičiama vienkartinė stebuklinga šluoste nešiojama valymo šluostė Servetėlės Stalo reikmenų valymo skudurai

Ženklelių taškai: 1.Lengvas valymas: Turėdamas patogią rankeną ir ergonomišką rankeną, šis skudurų keičiamas valymo šepetys leidžia lengvai valyti bet kokius paviršius. Skudurai yra nuimami ir plaunami, todėl šepetys yra patvarus ir higieniškas.

2.Sveika namų aplinka: Mūsų skudurų keičiamas valymo šepetys turi aukštos kokybės skudurus, kurie gali pašalinti kietas dėmes ir riebalus nuo virtuvės paviršių. Dėl minimalistinio dizaino jis yra stilingas jūsų virtuvės priedas, o keičiami skudurai užtikrina ekonomišką ir ekologišką valymo sprendimą.

3. Kūrybiškas dizainas: Išradingo dizaino rankenos šepetys gali pasigirti 50 plaunamų valymo šluosčių, leidžiančių efektyviai atlikti visas valymo užduotis. Nuo nešvarumų iki riebalų – jis atitinka visus jūsų valymo poreikius.

4.Patogus audinių šalinimas: Paspauskite rankeną, kad be vargo išmestumėte nešvarias valymo šluostes ir sumažintumėte darbą naudodami mūsų skudurų keičiamą valymo šepetėlį. Jo šepetys su rankenos konstrukcija užtikrina efektyvų valymą kiekvieną kartą naudojant ir yra lengvai valdomas, kad būtų galima lengvai nuvalyti.

5. Lengvas valymo sprendimas: be vargo pašalinkite nešvarumus ir dėmes naudodami mūsų skudurų keičiamą valymo šepetėlį. Sukurtas kelioms scenoms, tokioms kaip virtuvės stalviršis, valgomojo stalas, langų stiklas ir kt.

Mūsų keičiamas valymo šepetys ir riebalų šveitimo kilimėlis sukuria sveiką namų aplinką. Kūrybiškas dizainas turi stumiamą rankeną, kad būtų galima lengvai išmesti valymo šluostes.

Specifikacijos:

Gaminys: Valymo šepetys

Medžiaga: PP

Produkto dydis: (apytiksliai) 14 * 9 * 9 cm / 5.51 * 3.54 * 3.54 colių

Svoris: apie 350g

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Valymo šepetys

50vnt * Valymo šluostė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai