Minkštas didesnio dydžio silikoninis kilimėlis Pėdų šveitimo valiklis su neslystančiais siurbtukais Valykloms Išlygina masažus

€2.28 €3.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1、 [ Nuostabios silikoninės medžiagos ] Dušo šveitiklis kūnui yra minkštas ir patogus, nelengvai deformuojamas ir gali būti naudojamas daugelį metų, pagamintas iš puikios silikoninės medžiagos.

2、 [ Paprasta pakabinti ] Dušo šveitiklis kūnui gali būti tvirtai pritvirtintas prie grindų ir išlikti vietoje, pasižymi unikaliu dugno siurbtuko dizainu ir yra su patogia skylute vietos taupymui.

3、 [ Lengvai naudojamas ] Dušo šveitiklis kūnui tinka bet kokio amžiaus žmonėms, nebereikia lenktis ar bandyti subalansuoti valant kojas, lengva naudoti.

4、 [ Pasiūlykite keletą funkcijų ] Dušo šveitiklis kūnui tinka rankoms, nugarai ir kitoms sunkiai pasiekiamoms vietoms, daugiafunkcinė masažo pagalvėlė, kurią galima pritvirtinti prie sienos ar vonios.

5、 [ Patogiai valykite ] Dušo šveitiklis kūnui yra praktiškas ir naudingas, pagamintas iš šimtų minkštų silikoninių šerių, galintis greitai išvalyti nešvarumus ir odeles ant kojų padų.

Aprašymas:

1. Pagaminta iš puikios silikoninės medžiagos.

2. Lengva naudoti.

3. Tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Silicone back scrub pad

Medžiaga: silikonas

Dydis: 30 * 25 cm / 11.81 * 9.84 colio

Svoris: 260g

Pakuočių sąrašas:

Silikoninis nugaros trynimo padas*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai