Golfo priedai golfo klubo galvos dangtelio dangtelio dangteliui Nr.1 Nr.3 Nr.5 UT farvaterio medinių dangų rinkinys

€81.56 €88.65

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

----- siuntimo ir garantinio aptarnavimo -----

1. Paprastai jūsų užsakymą išsiųsime per 5 darbo dienas. Jei jūsų užsakymo specifikacijos nėra aiškios, tai bus atidėta, kol iš jūsų gausime aiškias specifikacijas.

2. Skirtinga paskirties vieta turi skirtingą pristatymo laiką. Kai stebėjimo numeris bus atnaujintas, anksčiau ar vėliau gausite paketą. Tai jūs to negavote per vieną mėnesį. Susisiekite su mumis ir mes tai išspręsime.

3. Bendradarbiaukite, kad muitinės formalumai būtų atlikti, yra jūsų pareiga. Taigi prašome bendradarbiauti su šiuo klausimu ir šiek tiek laiko turėsite sumokėti muito mokestį, kurį taiko jūsų šalies muitinė, o ne pardavėjas. Atkreipkite dėmesį.

4. Jei gavote paketą sugadintą. Prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis, ir mes jums nemokamai atsiųsime naują pakaitalą.

5. Jei naudojote prekę. Mes galime grąžinti jums tik dalį pinigų. Net jūs gaunate prekes atgal man. Mes negalime jo parduoti dar kartą.

6. Jei nenaudojate prekių ir jums tai nepatinka. Galite grąžinti jį mums už savo kainą, o mes grąžinsime jums visą sumą, kai gausime paketą.

7. Ginčas ir neigiamas grįžtamasis ryšys nėra taikus būdas išspręsti problemą. Jei turite kokių nors problemų dėl užsakymo. Pirmiausia susisiekite su mumis prieš pradėdami ginčą ar palikdami neigiamą atsiliepimą. Pažadu, kad gausite pagrįstą sprendimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai