Vinilo pjaustytuvo įrankių automobilių vyniojimo įrankių rinkinys Vinilo grandiklio pjaustytuvas Langų atspalvis ir amatai, nerūdijančio plieno plėvelės pjovimo dvigubi peiliai

€2.41 €4.84

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš didelio stiprumo nerūdijančio plieno, šis automobilio vinilo pjaustytuvas yra patvarus ir nėra lengvai rūdijantis. Jis gali sklandžiai pjaustyti vinilą ir be įtrūkimų, suteikdamas puikų rezultatą.

2. Lengvas pjaustytuvo keitimas: Šis automobilio vinilo pjaustytuvas yra su dvigubu pjaustytuvu, kurį galima bet kada pakeisti. Jums nereikia jaudintis, kad pjaustytuvas taps nuobodus ar sugadintas, nes pjaustytuvo keitimas taip pat yra labai paprastas.

3. Plačiai naudojamas: Nesvarbu, ar norite sukurti automobilių lipdukus, stiklo lipdukus, tapetus ar kitas dekoracijas, šis vinilo pjaustytuvas gali lengvai ir tiksliai apdoroti visas vinilo programas.

4. Našumo gerinimas: Įrengtas labai aštriu pjaustytuvu, šis automobilio vinilo pjaustytuvas gali lengvai perpjauti bet kokią medžiagą, pagerindamas darbo efektyvumą ir sutaupydamas laiko bei energijos.

5. Nešiojamas ir patogus: Mūsų automobilių vinilo pjaustytuvas yra toks lengvas ir mažas, kad jį galite pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Jo matmenys yra tik 3.93 x 2.3 x 0.5 colio / 10 * 5.8 * 1 cm, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti bet kada, kai tik reikia.

Aprašymas:

Šį plėvelės pjaustytuvo įrankį būtina turėti visiems, dirbantiems su stiklo lipdukais. Jame yra dvigubas pjaustytuvas, kuris vienu metu gali nupjauti abi plėvelės puses, paliekant lygų ir be įtrūkimų kraštą. Pjaustytuvas yra labai aštrus ir gali apdoroti bet kokio storio plėvelę. Įrankį taip pat paprasta nešiotis ir laikyti dėl kompaktiško ir lengvo dizaino.

Apgyvendinimo įstaigos:

1. Medžiaga: ABS

2. Prekės Nr.: QP0057

3. Spalva: plėvelės pjaustytuvas oranžinis, plėvelės pjaustytuvas juodas, plėvelės pjaustytuvas mėlynas, plėvelės pjaustytuvas geltonas, plėvelės pjaustytuvas žalias

4. Tipas: grandiklis

Produktų sąrašas:

Plėvelių pjaustytuvas*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai