Mielas plastikas skelbimų lentai stumti kaiščius Laikymo dėžutė Sienų apdaila Širdies formos mokykla Lengvas tvirtas paveikslėlis Pagrindinis metalas

€7.23 €10.19

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Hinmay
  • Type - Thumb Tack
  • Material - Plastic
  • Model Number - None
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

【Aukščiausios kokybės medžiaga】Šie širdies formos antgaliai yra pagaminti iš plastikinių ir metalinių medžiagų, kurios yra tvirtos, atsparios dilimui, neblunka ir gali būti naudojamos pakartotinai.

【Pakuotės turinys】 Gausite 200 vnt / 100 vnt raudonos ir rožinės spalvos širdies stūmimo kaiščius, supakuotus į plastikinę dėžutę, kad būtų lengviau laikyti. Pakankamas kiekis gali patenkinti skirtingus jūsų dokumentų poreikius.

【Mielas dizainas】Mūsų smeigtukai sukurti taip, kad atrodytų širdžiai. Jie yra mieli, subtilūs ir gražūs, o tai gali suteikti daug grožio ir bandymų jūsų skelbimų lentoje.

【Lengva naudoti】Tiesiog įkiškite stūmimo kaiščius į kamštinę lentą, galite tvirtai pritvirtinti žemėlapius ar popierius ant lentos, kuriuos sunku nukristi. Graži išvaizda praskaidrins jūsų nuotaiką kiekvieną kartą, kai juos pamatysite.

【Plati taikymo sritis】Šie širdies formos raiščiai gali būti naudojami namuose, biure, mokykloje.Tvirti plieniniai kaiščiai tvirtai laiko jūsų ornamentą vietoje, nelengva nukristi.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas + metalas

Spalva: raudona+rožinė

Savybė: mielas, mini

Dydis (apytiksliai):(galvos skersmuo x galiuko ilgis)12 x 10,5 m m / 0,47 x 0,41 colių

Komplekte yra:

2 dėžutės / 200 vnt x širdies formos įtvarai

arba

1 dėžutė / 100 vnt x širdies formos įtvarai

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Nata:

1. Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose,,bet ne tas pats veikimas skirtinguose kūnuose kaip ir modelyje.

2.Palyginkite detalių dydžius su savo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl rankinio drabužių matavimo, ačiū Visi matavimai cm ir atkreipkite dėmesį 1cm = 0.39inch

1) Mes priimame Alipay, West Union, TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBA VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

DHL UPS TNT FEDEX trunka 3-7 dienas, EMS trunka 8-12 dienų. Pašto oro paštui reikia 2-8 savaičių. Tačiau visi jie priklauso nuo šalies, į kurią pristatoma.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

1) Išankstinis pirkėjo patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamus atsiliepimus, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga.

3) Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū už supratingumą!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai